Ahlan Wasahlan =)

Followers

Translate

Friday, December 30, 2011

Happy New Year

God never leaves us God always remember us, Allah is aware of and hear?? May 2012 this year I'm going to get better and more useful and more loved and well loved by the people I love..





Sunday, December 11, 2011

Tentang mereka

ini adalah akak angkat aku yang pertama,aku anggap dia mcm akk aku sndiri
aku asa mcm best je jdi adik dia...
memg best syg sgtx2 kat akk nia....
umur dia 22...mcm akk sulung bagi aku...
bila aku susah bila aku mengis atau ketawa aku share ngn akk nia
dia memg selalu ada bila aku perlukan dia
rindu sgt kt akk nia
sehari tk msj tk sahh...smpai kn dh tak tau nk ckp ap hehehehhe
tpi smlm sehari ke dua hri aku dh tk msj akk nia
rindu tu memg lah rindu..tpi kalau msj tak tau nk ckp ap
aritu mse dpt free call hotlink ya allah
bestnye aku beborak ngn kak nia...pelawak sungguh tergelak smpai pecah perut aku d buatnye
time tu lak aku ngh skit tekak ya allah boleh terkeluar semua tekak aku d buatnye
mak ayh aku mesti pelik asal lah ank dara aku sorg ni
malamx2 gelak sorgx2 dlm bilik dh lah kunci pintu lak tu
tk bukak lmpu hahahah.........
akk nia memg the best syg akk nia sgtx2...or mama nia heheheh....


kakak aku yg kedua nma nye siti nurhafizah
ni akak angkat say juga dia duduk di sabah jauhkn
tapi taun depn dia nk mai penang alah still jauh gak ngn saya
ermmmm........................... :"(((((((
tpi tkpalah asalkan saya thu akk saya ni sygkn sy
sya pon syg sgt kt akk sy ni
walaupun dia jauh tpi dia tetap dekt..
dia umpama akk kedua bgi sy....
umur dia tk slh 20..yeke...hahahhatol ke kak 
adik lupa ni hehehheeh.....
kalau slh taip sorry yer huhuhhuhu

miss akk selalu...


ni akk ketiga saya nma dia ela nma penuh shazila...
sedp an...memg sedp
sy dh jdi adik angkt dia dh nk hmpir 2 tahun...
sy mula kenal akk ela mse dia umur 18 thun skg dia umur 19 thun still muda g
heheheheheh.....
lama tk contc dn dfr suara yg loght kedah tu rindu
bila ckp ngn akk ela memg pekat loght nye
nnti mesti terikutx2....hahahahahah sengal je kan sy ni
boleh lah ikutx2 org hahahahahahah......

rindu masa sy ngn dia rpt dulu tpi ap daya dia busy sbb
dia still budk U lgi study
so sy fhmlah......
rindu akk ela + syg akk ela sgtx2....


ni pulak akk angkt sy yg kedua...sbnrnye akk ela tu yg pertama jdi akk angkt sy dn yg ni akk angkt sy yg keempat
dia bru je abis spm harapx2 dpt lah result yg the best kan
akk angkt sy yg ni dh kenal sy hmpir 2 thun sme mcm kak ela
dia duduk kt btg kali je
nma je dkt tpi jumpa nye tk pon masingx2 segn hahahahah
aritu akk sy ni ad jemput dtg umah mse raya nk selebrate
bufdy dia
sy nk sgt dtg tpi apakn daya ayh sy ad hal..ermm..........
semua family dia kenal sy termasuk mak dia
hye cik 
acik ni comel lah hehehehehehehehe,,,,,,,,

ni pulak akk angkt sy no 5...heheheheheheheh
nma dia shahlinda sedp kan...
heheheh dn lawa mcm org nye juga...
akk alin ni form4 thun dpn form5
alamtnye tahun dpn lost contc lah ngn dia
sbb busy for smp tkpa 
fhm..nasib heheheheh
akk alin pon dekt je duduk kkb
tpi tak taula bila lehh jumpa/....ermm....
syg akk alin dn rindu sbb dh lama tk cht ngn komn ...




ni semua akk angkt aku
dan aku syg diaorg semua sgtx2.....

heheheheheheh...........................
harap suatu hari nnti aku akn jumpa ngn diaorg semua...
selain di pdg masyar nnti huhuhu
biarlah nnti aku jumpa diaorg dlm keadaan masih bernyawa huhuhuhuhu
syg semua akk angkt aku........................
ikhlas dri adik....lily amy(siti suhaili)



Monday, December 5, 2011

♥.♥.♥.___________♥.♥.♥.

the discharge of the heart 

Every Silver age should be in the sharing of each should give the cry to say if sad in express if necessary

If you smile when you're laughing, I'm sad I cry, and if you're suffering from the pain I feel
Therefore I want people that are around me was always a smile ... ... laughing and happy I was able to create whatever as long as they are happy with me.If you are in the dumps are efficacious to tranquility ubat is a a sincere smile of a man we affectionately